Werkplaats

In onze werkplaats trachten wij kwaliteit te waarborgen. Uw auto wordt uitgebreid gecheckt, want veilig rijden staat voorop. Problemen aan de auto die extra aandacht vragen worden geanalyseerd en in overleg met de klant verholpen. Wij gebruiken eersteklas onderdelen en trachten een goed reparatie-advies te geven waardoor u weet wat er aan uw auto mankeert. In ons bedrijf voeren wij iedere denkbare reparatie uit en u kunt direkt met de werkplaats overleggen zodat u ook weet wie uw auto repareert. Dat is wel zo prettig

 

 

Kleine beurt
De onderhoudsintervallen van een auto worden steeds langer. Daarom is het belangrijk de ‘slijtageonderdelen’ van uw auto ook tussen de onderhoudsbeurten door te laten controleren en de olie tijdig te laten verversen. Bij een kleine beurt doen wij een visuele controle van uw auto,zowel de onderkant zoals uitlaat als banden en ophanging. Bij regelmatige inspectie komen eventuele gebreken eerder naar voren,zodat de reparatiekosten beperkt blijven. Wij vervangen de olie en het oliefilter,vullen vloeistoffen bij en controleren de verlichting en de ruitenwissers. Met name in de winterperiode is het belangrijk dat u goed zicht heeft.

Grote beurt
Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt. Wij controleren uw auto tijdens een grote beurt op 85 verschillende punten. Vervolgens geven wij u een reparatie-advies en een prijsopgave. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat er eventueel vervangen dient te worden. Wij monteren uitsluitend eersteklas materialen zodat u veilig en onbezorgd kunt rijden. Een grote beurt is inclusief bijbehorende standaard onderdelen zoals olie,bougies, luchtfilter, oliefilter en ruitreiniger. Ook het remsysteem wordt uit elkaar gehaald en gereinigd.

APK-keuring door ervaren keurmeesters. Betrouwbaar en wel zo zeker. Hij kent uw auto immers als geen ander.  Het voordeel voor u: een snellere keuring. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs gratis. U betaalt dan alleen voor de viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten.

 *Roetmeting kan gedaan worden tegen een meerprijs van € 20,-

Leveringsvoorwaarden
De leveringsvoorwaarden die Autotaal Montfoort BV hanteert bij al haar producten en diensten, zijn hier te downloaden.